Huis huren Rotterdam

Wil je een huis huren in Rotterdam? Het maken van de juiste keuze kan best lastig zijn. Het aanbod is namelijk enorm gevarieerd. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Om een weloverwogen keuze te maken is het handig om jezelf een aantal vragen te stellen. Hieronder hebben wij een aantal belangrijke vragen en bijbehorende antwoorden voor je op een rijtje gezet.

13 Woningen gevonden
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar

Studio, appartement of huis huren in Rotterdam?

Voordat je aan je grote zoektocht op de huizenmarkt begint, moet het duidelijk zijn wat voor soort woning je zoekt. Wil je graag een huis huren of gaat je voorkeur naar een appartement? Wellicht ben je als starter tevreden met een kleinere studio in het centrum van Rotterdam.

Een huis huren in Rotterdam kan erg duur zijn, daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te worden om een weloverwogen keuze te maken en om gericht te zoeken naar het type woning. Indien je nog niet zeker bent van je keuze, kan Niya Vastgoed Beheer je hierbij helpen. Wij hebben een divers aanbod aan studio’s, appartementen en huizen en kunnen je adviseren in wat voor type woning het beste bij je past.

In welke wijk in Rotterdam een huis huren?

Indien je een huis wilt huren in Rotterdam, is het ook belangrijk om jezelf af te vragen welke wijk je voorkeur heeft. Woon je graag in een rustige wijk of in het bruisende centrum? Kralingen en Hillegersberg zijn populaire wijken onder starters en jonge gezinnen. De wijken kenmerken zich vooral als groen, karakteristiek en kindvriendelijk. In verband met het hoge prijskaartje, kiezen woningzoekenden steeds vaker voor Ommoord, een goedkoper alternatief. Ook deze wijk is erg groen en kindvriendelijk. Woon jij liever dichtbij het centrum? De populariteit van de opkomende wijken Katendrecht en Kop van Zuid in Rotterdam Zuid neemt ook toe. Door de goede bereikbaarheid ben je in een mum van tijd in het centrum van Rotterdam.

Kaal, gestoffeerd of gemeubileerd?

Tijdens je zoektocht naar een huis stuit je op de vraag of je je huis kaal, gestoffeerd of zelfs gemeubileerd wilt huren. Deze keuze hangt meestal af van het tijdsbestek waarin je het huis wilt huren in Rotterdam. Indien je een kaal huis wilt huren in Rotterdam, houdt er dan rekening mee dat je alles zelf dient te regelen. De vloer, raambekleding en eventueel schilderwerk. Mocht je een gestoffeerd huis willen huren in Rotterdam, dan hoef je alleen nog de meubels te plaatsen. Deze twee opties kom je veel in heel Rotterdam tegen. Wil je liever een gemeubileerd huis huren? Deze optie is het meest interessant voor starters en expats. Je kunt je zoektocht dan het best in het centrum van Rotterdam voortzetten.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons volledige woningaanbod via de onderstaande knop.

Woningaanbod