Studio huren Rotterdam

Rotterdam is een echte studentenstad, een studio huren in Rotterdam is dan ook ideaal. De sociale omgeving, de artistieke en open geest van de stad, maakt Rotterdam erg aantrekkelijk voor studenten. Rotterdam is een dynamische stad die zichzelf alsmaar blijft vernieuwen.

Geen panden gevonden

Waarom een studio?

Veel studenten kiezen voor het huren van een studio in Rotterdam in plaats van een kamer. De voornaamste reden hiervoor is de wens om zich meer in hun studie of carrière te verdiepen. Een studio geeft je namelijk meer privacy dan een normale studentenkamer. Hierdoor biedt het huren van een studio in Rotterdam je de meest comfortabele manier van wonen tijdens je studie. Echter zijn niet alleen studenten zijn geïnteresseerd in het huren van een studio in Rotterdam. Ook steeds meer Young professionals zijn op zoek naar een studio. Vaak omdat ze een appartement voor zichzelf te duur of te groot vinden.

Wat is een studio?

Een studio is een 1-kamerappartement met een eigen badkamer en keuken. In tegenstelling tot een studentenhuis, heb je alles voor jezelf en hoef je niks met anderen te delen. Een studio is vaak niet heel groot en wordt tegelijkertijd als woon- en slaapkamer gebruikt. In een studio is vaak maar voor 1 persoon plaats en kan dus niet door meerdere personen gehuurd worden.

Rotterdam studentenstad

Als je een studio in Rotterdam gaat huren dan is het handig als je meer te weten komt over de plek waar je gaat wonen. Rotterdam is een levendige stad met veel terrassen, uitgaansgelegenheden, winkels en andere activiteiten. De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Het huren van een studio in Rotterdam Zuid of Noord is in dat geval een ook goede optie. Doordat Rotterdam goede openbaar vervoersmogelijkheden heeft, zijn andere grote steden zoals Utrecht, Breda of Delft gemakkelijk te bereiken. Het is daardoor zeker mogelijk om een studio in Rotterdam te huren als je in een andere stad studeert of werkt.

Een studio huren in Rotterdam bij Niya Vastgoed Beheer

Wij van Niya Vastgoed Beheer helpen je graag bij het vinden van een geschikte studio, kamer of appartement in Rotterdam. Aarzel daarom vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt of advies wil ontvangen.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons volledige woningaanbod via de onderstaande knop.

Woningaanbod