Huurwoningen Rotterdam Zuid

Naast huurwoningen in het centrum van Rotterdam verhuurd Niya Vastgoed Beheer ook veel huurwoningen in Rotterdam Zuid. Door de jaren heen zijn er veel nieuwe en grotere woningen in Rotterdam Zuid gebouwd om meer mensen te trekken. En dit is niet onopgemerkt gebleven, want Rotterdam Zuid wordt steeds populairder.

6 Woningen gevonden
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar

Rotterdam Zuid in het Groen

Wil je alle faciliteiten bij de hand hebben, dan moet je zeker eens in Rotterdam Zuid kijken. Vanuit jouw huurwoning ben je namelijk met gemak bij een groot winkelcentrum, Theater Zuidplein, Ahoy en vele ontwikkelingen en faciliteiten. Wat niet veel mensen weten is dat Rotterdam Zuid ook heel groen is. Het Zuiderpark is bijvoorbeeld een heerlijke plek om te wandelen, te relaxen of om te sporten. Maar ook onder de Van Brienenoordbrug vind je een prachtig stukje groen. Dit maakt het voor veel mensen heel aantrekkelijk om in plaats van in het centrum van Rotterdam een huurwoning op Rotterdam Zuid te huren.

Populaire straten in Rotterdam Zuid

Niya Vastgoed Beheer heeft in een aantal bekende straten in Rotterdam Zuid vaak huurwoningen te huur. Zoals de West-Varkenoordseweg, gelegen in de buurt Hillesluis. Dit is een kindvriendelijke en groene buurt met relatief veel gezinnen. De Putselaan, gelegen midden in Feijenoord, bevindt zich op loopafstand van verschillende buurtwinkels, horecagelegenheden en openbaar vervoergelegenheden. En uiteraard zijn de Katendrechtse Lagedijk en de Dordtselaan, gelegen in de Tarwewijk, gewilde straten in Rotterdam Zuid. Dit komt voornamelijk doordat ze op loopafstand liggen van het winkelcentrum Zuidplein, theater Zuidplein en Ahoy.

Huurwoningen in Rotterdam Zuid

Zoek je huurwoningen in Rotterdam Zuid? Dan ben je bij Niya Vastgoed Beheer op het juiste adres. Doordat de huurprijs van huurwoningen in Rotterdam Zuid een stuk lager ligt dan in andere wijken van Rotterdam, moet je er wel snel bij zijn. Bijna alle huurwoningen die Niya Vastgoed Beheer beschikbaar krijgt, worden voordat ze beschikbaar komen al geadverteerd. Het is daarom belangrijk dat als je een huurwoning tegenkomt waarin je geïnteresseerd bent, je snel aangeeft dat je graag een bezichtiging in wilt plannen. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen of zelf een mail te sturen naar info@niya.nl.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons volledige woningaanbod via de onderstaande knop.

Woningaanbod