Beheer vastgoed uitbesteden

Of je nu het commerciële-, technische- of administratieve beheer van je vastgoed wil uitbesteden, Niya Vastgoed Beheer helpt je uit de brand! Al sinds 2006 beheren wij diverse vastgoedportefeuilles met woningen en bedrijfspanden in en rondom Rotterdam. Wij bieden een compleet pakket aan vastgoedbeheerdiensten om jouw vastgoed optimaal te laten renderen:

  1. Commercieel beheer – Wij helpen je betrouwbare huurders te vinden middels onze websites en de bezettingsgraad van je panden te optimaliseren.
  2. Technisch beheer – Wij zorgen voor het onderhoud en verhelpen storingen, zodat de panden in uitstekende staat blijven. Bovendien kunnen wij ook helpen om je vastgoed te verduurzamen, te innoveren en te ontwikkelen.
  3. Administratief beheer – Dankzij ons geautomatiseerde systeem verzorgen wij het administratief beheer van je vastgoed in de breedste zin van het woord.

Je kunt meer lezen over deze diensten door op onderstaande knop te klikken.

Lees meer over onze diensten

Voorwaarden om het beheer van je vastgoed uitbesteden aan Niya

Om het beheer van je vastgoed uit te besteden aan Niya maakt het niet uit of het om woon- of werkvastgoed gaat. Wij verhuren beide. Wel is het belangrijk dat je 5 of meer panden in je vastgoedportefeuille hebt. Is dit inderdaad het geval? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kan je ook altijd even contact met ons opnemen indien je vragen hebt.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Aantal objecten

Opmerkingen