Huurwoningen Rotterdam Noord

Een van de stadsdelen waar Niya Vastgoed Beheer huurwoningen verhuurd is het populaire Rotterdam Noord. Naast een zeer groene omgeving beschikt Rotterdam Noord ook over een groot aantal karakteristieke winkeltjes en restaurants. Een woning huren in deze buurt betekent dus wonen te midden van kunst en cultuur! Je kan ons aanbod aan huurwoningen in Rotterdam Noord hieronder bekijken.

Geen panden gevonden

Sfeer proeven

Huurwoningen in Rotterdam Noord zijn zeer gewild onder creatievelingen en kunstenaars. Dit komt waarschijnlijk grotendeels door de karakteristieke winkeltjes, design, galeries en trendy horeca tentjes. Rotterdam Noord is ook zeer kindvriendelijk, denk bijvoorbeeld aan Diergaarde Blijdorp of heerlijk picknicken in het Vroesenpark met het gezin. Veel bewoners voelen zich erg betrokken in hun wijk en zetten zich graag in voor de buurt. Ook studenten voelen zich erg op hun gemak in Rotterdam Noord. Voor deze doelgroep verhuurd Niya dan ook studentenkamers aan onder andere de Noorderhavenkade, Beatrijsstraat en de Abraham Kuyperlaan.

Bekende straten

Straten waar Niya Vastgoed Beheer huurwoningen in Rotterdam Noord verhuurd, zijn onder andere de Hildegardisstraat, Bergweg en de Benthuizerstraat. Als je een huurwoning aan de Bergweg huurt, dan woon je niet alleen op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, je woont ook op loopafstand van verschillende leuke restaurants, supermarkten en het treinstation Rotterdam Noord. In deze straat, welke in de buurt van het Liskwartier ligt, wonen relatief veel gezinnen en staat bekend als een rustige buurt. Als je als jong gezin op zoek bent naar huurwoningen in Rotterdam Noord, dan is de Bergweg zeker een goede optie!

Het aanbod huurwoningen Rotterdam Noord

Doordat huurwoningen in Rotterdam Noord zo geliefd zijn, is de beschikbaarheid van deze huurwoningen zeer schaars. Rotterdam Noord is na het centrum en Kralingen het populairste stadsdeel van Rotterdam. Dus mocht je de kans krijgen om een huurwoning in het prachtige groene Rotterdam Noord te huren, laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan! Houd onze website goed in de gaten voor een actueel aanbod aan huurwoningen in Rotterdam Noord!

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons volledige woningaanbod via de onderstaande knop.

Woningaanbod