Huurwoningen Ommoord

Ommoord is een rustige wijk met veel groen, gelegen in het Oosten van Rotterdam. Ommoord bevindt zich tussen de natuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de rivier de Rotte, het Lage Bergse Bos en het Hoge Bergse Bos. De groene omgeving is dan ook een van de redenen dat huurwoningen in Ommoord razend populair zijn!

3 Woningen gevonden
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar

Aanbod huurwoningen in Ommoord

Huurwoningen in Ommoord hoeven niet duur te zijn. Niya Vastgoed Beheer helpt je graag bij het vinden van een geschikte betaalbare woning in Ommoord. Wij beschikken over een groot en divers aanbod, van kleine woningen voor alleenstaanden tot woningen voor grote gezinnen met 4 tot 5 slaapkamers. Huurwoningen in Ommoord zijn geschikt voor elke doelgroep. In de wijk bevinden zich alle noodzakelijke voorzieningen, zoals een huisarts, bibliotheek, basisscholen, sportschool en voldoende winkels.

Huren in Ommoord

Niya Vastgoed Beheer heeft veel huurwoningen in Ommoord in de flatgebouwen genaamd Dekema en Wiarda. Deze nette appartementencomplexen hebben een zeer goede ligging. Vanuit je woning ben je binnen een mum van tijd in het winkelcentra De Binnenhof of Hesseplaats. Ook is er een supermarkt op nog geen 5 minuten loopafstand. Beide appartementencomplexen hebben in totaal 8 verdiepingen. Als je een huurwoning op de bovenste verdieping huurt, heb je een prachtig uitzicht over Ommoord en verder. Kortom, huren in Ommoord levert je vele voordelen op! Neem daarom gerust contact met ons op wanneer je een woning wilt huren in Ommoord.

Ommoord en omgeving

In Ommoord zijn helaas nog niet heel veel restaurants te vinden. Maar geen zorgen, binnen een kwartiertje fietsen vanaf je huurwoning in Ommoord ben je in het levendige Kralingen. Hier kan je heerlijk genieten op het terras of een wandeling maken door het Kralingse Bos. Ommoord is een vrij rustige wijk waar veel jonge gezinnen en oudere stellen huurwoningen zoeken. De voornaamste reden hiervoor is het aanbod aan activiteiten die in Ommoord te beleven zijn. In het Hoge Bergse bos staat een groot klimcentrum en een skibaan. Daarnaast kun je kanoën en kajakken door de Rotte en zijn er zomers heerlijke wandel- en fietsroutes door de groenste delen van de wijk. In Ommoord valt er dus altijd wel iets beleven!

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons volledige woningaanbod via de onderstaande knop.

Woningaanbod