Direct beschikbaar

VERHUURD

€1.285

Omschrijving

Dit voormalig  5-kamerappartement bevindt zich op de 7e etage (8 woonlagen in totaal) van de Wiarda flat. Het appartement is gelegen in de natuurrijke omgeving Ommoord: het wijkpark Ommoordse Veld, Bergse Plassen en de Rottemeren.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Vanuit de zeer ruime woonkamer is er het balkon te bereiken

De keuken is voorzien van een vaatwasser. De badkamer beschikt over een douchecabine en een wasmeubel. Het toilet beschikt over een eigen fonteintje.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid. Bij dit appartement hoort tevens ook een kelderberging.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.285,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten à € 130,-. De totale huurprijs van de woning bedraagt dan ook € 1.415,-.

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5 x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 4.497,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Locatie