Direct beschikbaar

VERHUURD

€1.300

Omschrijving

Aan de rand van het bruisende centrum van Rotterdam vind je de Herman Robbersstraat. In deze straat vind je een groot wooncomplex waar we een net verbouwd 3-kamer appartement beschikbaar krijgen. Uitzicht over de Goudsesingel, leuke spots zoals de Meent, Pannekoekstraat, Oude Haven en de Markthal op loopafstand, maar ook diverse supermarkten, avondwinkels en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. De woning is ongemeubileerd en in alle kamers is laminaat gelegd. Vanuit de woonkamer en één slaapkamer is het balkon te bereiken.

De keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en voldoende bergruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouchekop, wasmeubel met spiegelmedicijnkast en een hangend toilet.

De afgesloten entree op de begane grond beschikt over een bellentableau, brievenbus, trap en lift. Tevens is er ook een fietsenberging in de kelder aanwezig.

De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Locatie