Service verzoek melden?

Welkom op onze serviceverzoekpagina! Hier kunt u eenvoudig en snel uw serviceverzoeken indienen. We begrijpen dat uw tijd waardevol is en dat u snel geholpen wilt worden. Daarom hebben we een handige manier gecreëerd om uw serviceverzoeken in te dienen via een QR-code.

Hoe werkt het?

1. Scan de QR-code: U vindt de QR-code op onze website en ook in uw huurwoning. Gebruik uw smartphone of tablet om de code te scannen. Dit brengt u naar ons serviceverzoekformulier.

2. Vul het formulier in: Op het formulier kunt u alle relevante details van uw serviceverzoek invullen. Denk aan de aard van het probleem, uw contactgegevens en eventuele specifieke instructies. Hoe meer informatie u verstrekt, hoe beter we u kunnen helpen.

3. Verzend uw verzoek: Controleer of alle informatie correct is ingevuld en klik op ‘Verzenden’. Uw serviceverzoek wordt direct naar ons team gestuurd.

Voordelen van het melden via de QR-code:

  • Snelheid: Met de QR-code kunt u uw verzoek altijd en overal direct indienen zonder lange wacht tijden.
  • Efficiëntie: Ons team kan uw verzoek sneller oppakken en actie ondernemen.
  • Transparantie: U kunt de voortgang van uw verzoek volgen en ontvangt meldingen wanneer er updates zijn.

Toch liever telefonisch contact?

Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 09:00-12:00. U kunt ook altijd een terugbel verzoek indienen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. U kunt hiervoor het onderstaande contact formulier gebruiken.

We waarderen uw medewerking en vertrouwen in Niya Vastgoed Beheer. Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Scan hier de QR code:
Serviceverzoek doen | NIYA Vastgoed

of vul ons contactformulier in:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht