Huurwoningen Delfshaven

Delfshaven, één van de weinige stadsdelen van Rotterdam die het bombardement in 1940 heeft doorstaan. Het is een enorm geliefde wijk die vol staat met historische grachtenpandjes, gezellige eettentjes en authentieke winkeltjes. Wil je weten of een huurwoning in Delfshaven een goede keuze is voor jou? Dan is het belangrijk dat je meer te weten komt over deze wijk. Wij van Niya Vastgoed Beheer helpen je daar graag een handje bij!

1 Woning gevonden
Direct beschikbaar

Geliefd bij toeristen

Het stadsdeel dat dicht bij het centrum van Rotterdam ligt, grenst tevens ook aan Schiedam. De wijk is daarom niet alleen geliefd bij de mensen die een huurwoning hebben in Delfshaven, maar ook bij een groot aantal toeristen. Het park gelegen naast de Euromast is door deze doelgroep een geliefde plek voor een picknick of een wandeling. Ook zijn er het hele jaar door verschillende festivals en evenementen.

Woonmogelijkheden Delfshaven

Niya Vastgoed Beheer verhuurt niet alleen huurwoningen in Delfshaven, maar ook studentenkamers en studio’s worden door Niya Vastgoed Beheer in dit prachtige stukje Rotterdam verhuurd. De Willem Buytewechstraat is één van de straten waar je alle drie deze woonmogelijkheden kunt vinden. Als je aan de Willem Buytewechstraat een huurwoning huurt, woon je op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Rotterdam vandaan. Een ander groot pluspunt van wonen in deze straat is het uitzicht op de Euromast en de nabijgelegen horecagelegenheden.

Huurwoningen in Delfshaven

De huurprijzen van huurwoningen in Delfshaven liggen net als in het centrum van Rotterdam een stuk hoger dan in andere stadsdelen. De voornaamste reden hiervoor is het karakter van de woningen, met hun grote schouwen van natuursteen en glas in lood ramen. Het huren van een huurwoning in Delfshaven is daarom voor veel mensen niet voor de hand liggend. Gelukkig heeft Delfshaven om zich heen veel wijken liggen die net zo mooi zijn, maar met een iets kleiner prijskaartje. Wilt u een huurwoning huren in een karakteristiek stukje Rotterdam? Dan gaat u zich helemaal thuis voelen in Delfshaven.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons volledige woningaanbod via de onderstaande knop.

Woningaanbod