Huren Ommoord

Wil je graag een woning huren in Ommoord? Dan ben je bij Niya Vastgoed Beheer aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod van huurwoningen in en rondom Rotterdam, waaronder Ommoord. Hieronder lichten we toe wat deze wijk aantrekkelijk maakt om een woning te huren.

2 Woningen gevonden
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar

Omgeving Ommoord

Ommoord is een rustige en groene woonwijk in het Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander. De unieke combinatie van natuur, water en stedelijke voorzieningen maakt het aantrekkelijk om een woning te huren in Ommoord. De wijk is gelegen aan de rivier de Rotte en biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning en recreatie in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan het Ommoordse Veld en de recreatiegebieden Rottemeren en Zevenhuizerplas. Ideaal voor natuurliefhebbers! Daarnaast heeft de wijk een praktische ligging. Zo woon je dichtbij winkelcentrum Hesseplaats, waar je alle dagelijkse boodschappen kunt doen. Met het openbaar vervoer ben je binnen 5 minuten in winkelcentrum Alexander en binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam.

Kopen of huren in Ommoord?

Twijfel je of je een woning wilt kopen of huren in Ommoord? Een groot voordeel van huren is de flexibiliteit om snel te verhuizen wanneer je situatie verandert, zonder je zorgen te hoeven maken over de verkoop of verhuur van je woning. Daarnaast beperk je je financiële verantwoordelijkheden, doordat je alleen de huur en eventuele bijkomende kosten betaalt. Het kopen van een woning kan namelijk een flinke investering zijn. Ten slotte is het een stuk gemakkelijker om een huurwoning te vinden die aan al je wensen voldoet vergeleken met een koopwoning.

Huren in Ommoord via Niya Vastgoed Beheer

Wil je graag een appartement huren in Ommoord via onze website? Houd ons aanbod goed in de gaten en reageer snel op woningen waar je interesse in hebt. Door de hoge vraag naar huurwoningen in deze wijk kunnen de woningen namelijk snel van de markt zijn. Heb je vragen of wil je een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op!

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons volledige woningaanbod via de onderstaande knop.

Woningaanbod