Bedrijfsruimte te huur Rotterdam

Ieder bedrijf heeft een ander soort wens of eis voor zijn of haar bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte. Zo wil de één een werkplek met uitzicht en de ander heeft liever een authentiek pand met veel uitstraling. Mocht je op zoek zijn naar een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam, dan ben je bij Niya Vastgoed Beheer aan het juiste adres! Bekijk ons aanbod hieronder.

4 Woningen gevonden
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar
Direct beschikbaar

Wensen bedrijf

Op deze website vind je ons huidige aanbod aan bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en winkelruimtes gelegen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Een wens van veel ondernemers is om een bedrijfsruimte te huren in Rotterdam, omdat de dit zeer centraal in het land ligt. Vanuit Rotterdam heb je veel uitvalswegen, die je met groot gemak naar nabijgelegen steden brengt. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. Met de metro, trein, bus of watertaxi ben je zo van je werk weer thuis en andersom.

Waar een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam

Locaties waar Niya Vastgoed Beheer een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam heeft, zijn onder andere aan de Graafstroomstraat in de Spaanse Polder, de Nieuw-Mathenesserstraat, de Driemanssteeweg en de Havenstraat in Delfshaven. Ook in Rotterdam Zuid heeft Niya Vastgoed Beheer meerdere bedrijfspanden te huur. Zo hebben we bijvoorbeeld aan de Putselaan of Dordtselaan horeca- en winkelruimtes verhuurt of te huur staan. Alle bedrijfsruimtes die te huur staan in Rotterdam zijn gelegen naast uitvalswegen, zodat de locatie goed bereikbaar is.

Bedrijfsruimte Rotterdam en omstreken

Bij Niya Vastgoed Beheer helpen wij je graag persoonlijk bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte. Kun je geen geschikte bedrijfsruimte in Rotterdam vinden, maar gaat je keuze wel uit naar iets in de buurt? Dan helpen wij je graag met het vinden van een geschikte bedrijfsruimte in een omliggende stad, zoals Capelle aan den IJssel. Ook hier is het geschikt voor zowel kleine als grote organisaties om een bedrijf vestigen. Neem daarom gerust contact met ons op!

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons volledige woningaanbod via de onderstaande knop.

Woningaanbod