Appartement huren Schiedam

Naast Rotterdam is Schiedam ook een van de bekendste steden van Zuid-Holland. Dit is een van redenen waarom je bij Niya Vastgoed Beheer ook appartementen kunt huren in Schiedam. Schiedam is vlakbij de havenstad Rotterdam. De laatste jaren is de populariteit van Schiedam flink gestegen door de vele woningzoekers die in Rotterdam geen woning kunnen huren.

Geen panden gevonden

Historisch Schiedam

Net als Rotterdam heeft Schiedam ook een historisch karakter, met haar prachtige monumentale panden en oude jenever distilleerderij. Mocht je de kans krijgen om een appartement te huren in de historische binnenstad van Schiedam, laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan!

Wat veel mensen niet weten is dat Schiedam, naast dat het heel dichtbij Rotterdam ligt, ook heel dichtbij het groene polderlandschap van Midden-Delfland ligt. In dit veenweidegebied kan je zowel wandelt als fietsend genieten van een rustige groene omgeving. Naast de mensen die een appartement huren in Schiedam, is Schiedam ook heel geliefd bij toeristen.

Wijken in Schiedam

Een bekende straat in Schiedam waar Niya Vastgoed Beheer appartementen verhuurt is de Rotterdamsedijk. Als je een appartement huurt aan de Rotterdamsedijk, dan woon je op loopafstand van het gezellige centrum dat over een diversiteit aan winkels beschikt. Ook is de Rotterdamsedijk heel gunstig gelegen wat betreft het openbaar vervoer. Dit zorgt ervoor dat je binnen een mum van tijd je in het centrum van Rotterdam bevindt. Schiedam telt in totaal 10 wijken, en in welke wijk je ook zoekt, een appartement huren in Schiedam is overal mogelijk. Twijfel je of een locatie of appartement wel goed bij je past, dan helpen wij van Niya Vastgoed Beheer je graag bij het vinden van een betaalbaar appartement in Schiedam of omgeving. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Appartement huren in Schiedam

Het huren van appartementen in Schiedam wordt steeds populairder, de beschikbaarheid van appartementen is daardoor erg schaars. Ook bij Niya Vastgoed Beheer gaan de appartementen in Schiedam erg hard. Mocht je geïnteresseerd zijn om een appartement in Schiedam te huren, dan is het ook zeker handig om dit snel te laten weten. Bekijk ons huidige aanbod hierboven om te zien of er op dit moment een geschikte woning in Schiedam beschikbaar is!

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons volledige woningaanbod via de onderstaande knop.

Woningaanbod