Direct beschikbaar

RZ2-25 Katendrechtse Lagedijk

€1.105

Omschrijving

Aan de Katendrechtse Lagedijk in Charlois krijgen wij een mooi maisonnette woning beschikbaar, gelegen op de 2e en 3e etage. In de nabije omgeving bevinden zich verschillende winkels, eetgelegenheden, een supermarkt en het openbaar vervoer. De ligging van het appartement is ideaal ten opzichte van het centrum van Rotterdam, winkelcentrum Zuidplein ,et gelijknamig metrostation en busstation. Tevens zijn uitvalswegen op zeer korte afstand te bereiken.

De woning is in 2019 volledig verbouwd. Tijdens deze verbouwing is de keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, wasmachine, vaatwasser en een afzuigkap. De badkamer beschikt over een douche cabine en een wasmeubel.

De woning beschikt over 3 slaapkamers en een ruime woonkamer. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, m.u.v. de badkamer en het toilet.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.105,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service kosten a € 15,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 1.120,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 3.867,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsten van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Binnenkort zijn er meer foto’s van deze woning beschikbaar. De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

 

 

Locatie