Direct beschikbaar

PE0127 Koningslaan

€2.100

Omschrijving

Aan de Koningslaan bevindt zich een prachtig nieuwbouw appartementencomplex gelegen op een top locatie in het groene Lage Land. Het appartementencomplex is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen in de buurt. Het centrum van Rotterdam is op fietsafstand gelegen en de dichtstbijzijnde uitvalsweg bevindt zich op 2 minuten rijden. Ten westen van Het Lage Land bevindt zich het Kralingse Bos, waar je heerlijk kunt wandelen of dineren met adembenemend uitzicht over de Skyline van Rotterdam.

In dit appartementencomplex hebben wij een penthouse van 93m2 te huur. Het Penthouse is gelegen op de 5e verdieping en beschikt over een ruim eigen terras, met prachtig uitzicht over Rotterdam.

Het penthouse beschikt over 3 slaapkamers.

De badkamer is voorzien van luxe betegeling, een wastafelkast en inloopdouche en een bad.

De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, zoals een koel-vries combinatie inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en voldoende bergruimte.

De huurprijs van het penthouse is € 2.100,- (exclusief servicekosten en parkeerplaats)

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5 x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 7.350,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Het appartementencomplex aan de Koningslaan is comfortabel, milieubewust en zeer energiezuinig. Alle Appartementen zijn gasloos ingericht en beschikken over een eigen warmtepomp. De penthouses op de bovenste verdieping beschikken tevens ook over eigen zonnepanelen. Tijdens de bouw is er rekening gehouden met veel daglicht, ventilatie mogelijkheden en goede isolatie.

Onder het appartementencomplex is een parkeervoorziening gerealiseerd. Bij elke woning hoort een vooraf bepaalde parkeerplaats, deze zijn verplicht af te nemen en zijn van te voren al vastgesteld door nummering. Ook beschikt elke woning over een ruime berging.

Bijzonderheden:

  • Eigen terras
  • Parkeerplaats + eigen berging
  • Grote raampartijen op het zuid westen.
  • Screens voor ramen inbegrepen
  • Individuele warmtepomp
  • Energielabel A++
  • Gasloos!

Locatie