Direct beschikbaar

OZ0007 Karel de Stouteplein

€925

Omschrijving

Aan de Karel de Stouteplein, in de buurt Oud-Charlois, krijgen wij een 2-kamerwoning met tuin beschikbaar. Gelegen nabij de Maastunnel, Maashaven en tegenover het park Karel de Stouteplein. De woning bevindt zich op fiets en loopafstand van het Zuiderpark, openbaar vervoer, buurtwinkels en diverse scholen.

De woning is in 2022 verbouwd. Tijdens deze verbouwing is er een nieuwe keuken geplaatst. De keuken is voorzien van een 4-pitsgasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en voldoende bergruimte.

De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en het toilet.

De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer, behalve in de slaapkamer.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin. Onder de woning bevindt zich een ruime kelder(berging).

De huurprijs van deze woning bedraagt € 925,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit service kosten a € 15,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 940,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3,5x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 3.238,-  euro per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

 

Uitgelicht

Locatie