01-07-2022

Koningslaan 3 Nieuwbouw

€1.250

Omschrijving

Aan de Koningslaan 3 bevindt zich een prachtig nieuwbouw appartementencomplex gelegen op een top locatie in het groene Lage Land. Het appartementencomplex is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen in de buurt. Het centrum van Rotterdam is op fietsafstand gelegen en de dichtstbijzijnde uitvalsweg bevindt zich op 2 minuten rijden. Ten westen van Het Lage Land bevindt zich het Kralingse Bos, waar je heerlijk kunt wandelen of dineren met adembenemend uitzicht over de Skyline van Rotterdam.

Het appartementencomplex bestaat uit 21 appartementen. Het woonoppervlakte van de appartementen varieert van ca. 55 tot 100 m2.  Er zijn 7 verschillende woning typen gerealiseerd, bestaande uit 2-3-4 en 5 kamerappartementen.

Elk appartement beschikt over een eigen balkon of terras met afscheiding naar de buren.

De prijzen van de appartementen variëren tussen de € 1.250,- en de € 2.200,- (exclusief servicekosten en parkeerplaats)

Het appartementencomplex aan de Koningslaan is comfortabel, milieubewust en zeer energiezuinig. Alle Appartementen zijn gasloos ingericht en beschikken over een eigen warmtepomp. De penthouses op de bovenste verdieping beschikken tevens ook over eigen zonnepanelen. Tijdens de bouw is er rekening gehouden met veel daglicht, ventilatie mogelijkheden en goede isolatie.

Onder het appartementencomplex is een parkeervoorziening gerealiseerd. Bij elke woning hoort een vooraf bepaalde parkeerplaats, deze zijn verplicht af te nemen en zijn van te voren al vastgesteld door nummering. Ook beschikt elke woning over een ruime berging.

De badkamers zijn voorzien van luxe betegeling, een wastafelkast en inloopdouche. Sommigen appartementen beschikken over ook een bad.

Elke appartement heeft een keuken die voorzien is van diverse inbouw apparatuur, zoals een koel-vries combinatie, oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en voldoende bergruimte.

Bijzonderheden:

  • Eigen balkon of terras
  • Parkeerplaats + eigen berging
  • Grote raampartijen op het zuid westen.
  • Screens voor ramen inbegrepen
  • Individuele warmtepomp
  • Energielabel A++
  • Gasloos!

 

Locatie