26-05-2022

CO0143 Kelloggplaats

€1.075

Omschrijving

Dit voormalig 5-kamerappartment (99m2) bevindt zich op de 1e etage van het Wiarda flatgebouw. Het nette appartementencomplex heeft een goede ligging. In de directe omgeving vindt je het winkelcentra De Binnenhof en de Hesseplaats.

De ruime keuken is voorzien van een dubbele wasbak en voldoende bergruimte. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een wasmeubel met spiegel. Ook is er in de badkamer een aansluiting gemaakt voor een eventuele wasmachine.

Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers van 15, 13 en 6 m2.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid. Bij dit appartement hoort tevens ook een kelderberging.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.075,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten a € 96,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 1.171,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 3.762,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woningen kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Locatie