Direct beschikbaar

CO0107 Cordell Hullplaats

€1.200

Omschrijving

Dit voormalig 5-kamerappartement (99m2) bevindt zich op de 8e etage van het Dekema flatgebouw. Het nette appartementencomplex heeft een goede ligging. In de directe omgeving vindt je het winkelcentra De Binnenhof en de Hesseplaats. De woning is gelegen op de bovenste verdieping en heeft daarom prachtig uitzicht over de stad.

Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers. Vanuit de ruime woonkamer heeft u toegang tot het balkon.

De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak en voldoende bergruimte.

De badkamer beschikt over een douchecabine met regendouche en wasmeubel met spiegelmedicijnkast. In de gangkast is een aansluiting gemaakt voor de wasmachine.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid. Bij dit appartement hoort tevens ook een kelderberging.

De kale huurprijs van deze woning bedraagt € 1.200,- De huur is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten a € 135,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 1.335,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5 x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 4.200,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Locatie