01-09-2022

CO0095 Cordell Hullplaats

€1.052

Omschrijving

Dit 4-kamerappartement (87m2) bevindt zich op de 7e etage van het Dekema flatgebouw. Het nette appartementencomplex heeft een goede ligging. In de directe omgeving vindt je het winkelcentra De Binnenhof en de Hesseplaats. Dit appartement heeft prachtig uitzicht over de stad.

De keuken is voorzien een een inductiekookplaat, oven, afzuigkap en voldoende bergruimte. De badkamer is voorzien van een douchebak en wastafel. In de badkamer is een aansluiting voor de wasmachine gemaakt.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers. Het balkon is vanuit de woonkamer te beterden.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid. Bij dit appartement hoort tevens ook een kelderberging.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.052,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten a € 125,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 1.177,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5 x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 3.682,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Op dit moment zijn er nog geen foto’s van deze woning beschikbaar. Zodra deze beschikbaar zijn, zullen ze in de advertentie worden geplaatst. De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Locatie