02-10-2023

CO0088 Cordell Hullplaats

€1.200

Omschrijving

HET MAXIMALE AANTAL BEZICHTIGINGEN VOOR DEZE WONING IS INGEPLAND.

Dit voormalig 4-kamerappartement (87m2) bevindt zich op de 6e etage van het Dekema flatgebouw. Het nette appartementencomplex heeft een goede ligging. In de directe omgeving vindt je het winkelcentra De Binnenhof en de Hesseplaats.

De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak en voldoende bergruimte. De badkamer is voorzien van een douchecabine met regendouche en een wastafel met spiegelmedicijn kastje. In de badkamer is een aansluiting voor de wasmachine gemaakt.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en een ruime woonkamer, waar vanuit het balkon te betreden is.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid. Bij dit appartement hoort tevens ook een kelderberging.

De kale huurprijs van deze woning bedraagt € 1.200,- De huur is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten a € 130,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 1.330,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5 x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 4.200,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen.

De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Locatie