02-06-2022

CO0011 Cordell Hullplaats

€1.100

Omschrijving

Deze 4-kamerwoning (87m2) bevindt zich op de 1e etage van het Dekema flatgebouw. Het nette appartementencomplex heeft een goede ligging. In de directe omgeving vindt je het winkelcentra De Binnenhof en de Hesseplaats. Dit appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en heeft daarom prachtig uitzicht over de stad.

De woning beschikt over een ruime hoekkeuken, voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en voldoende bergruimte.  In 2020 is de keuken voorzien van diverse nieuwe apparatuur en aanrechtblad. De foto’s van de keuken zijn gemaakt voor deze werkzaamheden waren verricht.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers. Waarvan er één een inbouwkastenwand heeft.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid. Ook hoort er bij dit appartement een kelderberging.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.100,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten a € 86,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 1.186,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 3.850,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Locatie