01-07-2022

CO0126 Cordell Hullplaats

€1.250

Omschrijving

Dit voormalig 5 kamer-appartement (99m2) bevindt zich op de 5e etage van het Dekema flatgebouw. Het nette appartementencomplex heeft een goede ligging. In de directe omgeving vindt je het winkelcentra De Binnenhof en de Hesseplaats. Dit appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en heeft daarom prachtig uitzicht over de stad.

Deze woning is in 2020 verbouwd. Tijdens deze verbouwing is de keuken  voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser en voldoende bergruimte. De badkamer is voorzien van een douchecabine met regendouche en een wastafel met spiegel medicijnkast.

Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers. Waarvan er één een inbouwkastenwand heeft.

De woning beschikt niet over een vloer. Wel is er een eventuele mogelijk om de vloer en meubels van de huidige huurder over te kopen.

De foto’s kunnen iets afwijken.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid. Bij dit appartement hoort tevens ook een kelderberging.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.250,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten a € 96,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 1.346,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 4.375,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Locatie