02-10-2023

CO0130 Cordell Hullplaats

€1.280

Omschrijving

HET MAXIMALE AANTAL BEZICHTIGINGEN VOOR DEZE WONING IS INGEPLAND.

Dit voormalig 5-kamerappartement (99m2) bevindt zich op de 6e etage van het Dekema flatgebouw. Het nette appartementencomplex heeft een goede ligging. In de directe omgeving vindt je het winkelcentra De Binnenhof en de Hesseplaats.

Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers. Op de foto’s is een vloer te zien, deze vloer zal blijven liggen.

De keuken is voorzien van een eettafel en voldoende bergruimte. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een wasbak met spiegel. In de badkamer is een aansluiting voor de wasmachine gemaakt.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid. Bij dit appartement hoort tevens ook een kelderberging.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.280,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten a € 140,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 1.420,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 4.480,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woningen kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat u met maximaal 2 personen, inclusief uzelf, naar de bezichtiging kan komen.

Deze woning is niet beschikbaar voor studenten en/of woningdelers.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen.

Alle informatie is ter indicatie. Aan de getoonde foto’s en/of tekst van deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie