7-04-2023

Huub van den Brulestraat

€1.575

Omschrijving

Zeer ruim 3-kamerapartement, gelegen op de 5e etage van het wooncomplex aan de Huub van den Brulestraat. De ligging aan het water en in de buurt van de grote Ringvaartplas zorgt voor een groene en rustgevende omgeving. Diverse uitvalswegen (N210/A16/A20) zorgen voor een perfecte bereikbaarheid naar o.a. het stadscentrum van Rotterdam. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals winkels, horeca, recreatiemogelijkheid en openbaar vervoer. Metrostation Capelse brug bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Middels de trap en de lift is de woning op de 5e etage te bereiken. Vanaf de 1e etage heeft u toegang tot uw eigen berging.

U komt binnen in de hal waaruit u toegang heeft tot alle kamers.

Vanuit de ruime woonkamer met genoeg natuurlijk lichtinval heeft u toegang tot het balkon, van waar u een prachtig uitzicht heeft over de skyline van Rotterdam.

De open keuken beschikt over een koelkast, elektrische kookplaat, oven, afzuigkap, en voldoende bergruimte. Naast de keuken bevindt zich een kamer, welke gediend kan worden als wasruimte/opbergruimte.

De badkamer is voorzien van een douchecabine met regendouche en een wastafel met twee kranen. Het toilet bevindt zich apart van de badkamer.

Deze woning beschikt over 2 slaapkamers. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.575,- exclusief G/W/L

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5 x bruto de maandelijkse huur, d.w.z. € 5.512,- bruto per maand. Het inkomen van een (eventueel) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Dit appartement is niet geschikt voor studenten.

De foto’s zijn ter indicatie. Aan de getoonde foto’s en/of tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning, twijfel dan niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging! Het inplannen van een bezichtiging is mogelijk op doordeweekse dagen.

Locatie