Direct beschikbaar

RZ2-12 Ellewoutsdijkstraat

€925

Omschrijving

Aan de Ellewoutsdijkstraat krijgen wij een ruim 3-kamerappartement beschikbaar. De Ellewoutsdijkstraat is gelegen in de wijk Pendrecht, nabij Zuidwijk en Charlois. In de directe omgeving tref je diverse voorzieningen als winkels en openbaar vervoer. Ook is de aansluiting naar de A15 binnen enkele minuten te bereiken.

Dit appartement is in 2020 verbouwd en voorzien van nieuwe apparatuur.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers. Vanaf beide slaapkamers, de keuken en de woonkamer heeft u toegang tot de 2 balkons.

De keuken is voorzien van een vier-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, wasmachine en koelkast.

De badkamer is voorzien van een douchcabine en wasmeubel. Het toilet bevindt zich apart van de badkamer.

De huurprijs voor deze woning bedraagt € 925,- exclusief servicekosten. Gas, water en elektra dient door de huurder zelf aangevraagd te worden.

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5 x bruto de maandelijkse huur, d.w.z. €3.237,- bruto per maand. Het inkomen van een (eventueel) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

De foto’s zijn ter indicatie. Aan de getoonde foto’s en/of tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning, twijfel dan niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging! Het inplannen van een bezichtiging is mogelijk op doordeweekse dagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

 

Uitgelicht

Locatie