Direct beschikbaar

RZ2-63 West Varkenoordseweg

€925

Omschrijving

Aan de West Varkenoordseweg krijgen wij een 2 – kamerwoning beschikbaar. De West- Varkenoordseweg is een gewilde straat in de wijk Feyenoord. Gelegen nabij centrale voorzieningen zoals winkelcentrum Boulevard Zuid en op fietsafstand van het centrum van Rotterdam. De wijk is kindvriendelijk met een speeltuin en basisschool om de hoek. Ook ligt er voor een avondje uit, is de bioscoop Pathé De Kuip en diverse restaurants op nog geen 500 meter afstand. Openbaar vervoer is zeer toegankelijk en uitvalswegen zoals de A15 en A16 zijn binnen 7 minuten bereikbaar.

Deze woning beschikt over 1 slaapkamer. Aan de achterkant van de woning bevindt zich het balkon.

De huurprijs voor deze woning bedraagt € 925,- exclusief servicekosten. Gas, water en elektra dient u zelf aan te vragen.

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste € 3.237,- bruto per maand. Het inkomen van een (eventueel) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Deze woning is geschikt voor maximaal 2 personen. (niet geschikt voor studenten of woningdelers)

De foto’s zijn ter indicatie. Aan de getoonde foto’s en/of tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning, twijfel dan niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging! Het inplannen van een bezichtiging is mogelijk op doordeweekse dagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

 

Locatie