Direct beschikbaar

PE0079 Westzeedijk

€1.195

Omschrijving

Op een unieke plek aan de Westzeedijk, met het Museumpark en de Erasmusbrug om de hoek, ligt het appartementencomplex Parckhove.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het complex, met grote raampartijen en uitzicht op het Museumpark. In de woonkamer bevindt zich de open keuken. Welke is voorzien van een 4-pits kookplaat, spoelbak, vaatwasser, koelkast, oven en voldoende kast en bergruimte.

De woning beschikt over een ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer kun je de badkamer bereiken. Welke is voorzien van douchecabine en een wastafel.

De totale maandelijkse huurprijs bedraagt € 1.195,- inclusief voorschot servicekosten, stookkosten, warm water en parkeerplaats. Een contract voor elektra en koud water, dient zelf nog af te sluiten.

De inkomenseis voor deze woning bedraagt tenminste 3.5x bruto de maandelijkse huur, d.w.z. ten minste € 4.182,- euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventuele) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

De foto’s zijn ter indicatie. Aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Uitgelicht

Locatie